algemeen

concept t/m realisatie

in the picture
(klanten aan het woord)

nieuws

DERO magazine

in de media

contact

 


 

Leaflets downloaden (pdf)


algemeen


DERO bv te Nieuw Vennep is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen door middel van het custom made toepassen van industriële robots.
Hierbij is het ontwikkelen en bouwen van speciale (rand)apparatuur voor interne logistieke-en handlingsproblemen één van de specialismen.

Het ontstaan
DERO is ontstaan uit Landré Robotics, een afdeling van de Koninklijke Landré & Glinderman. De directie van DERO heeft aan de wieg gestaan van Fanuc robots in Nederland.
Door vast te houden aan het principe dat het integreren van robots een hoofdzaak is, en geen bijzaak, kan DERO als enige in Nederland terugkijken op 20 jaar intergratie van Fanuc robots.

Bedrijfsmotto

Het bedrijfsmotto: 'uw probleem van vandaag is onze uitdaging voor morgen', is ontstaan uit de werkwijze van DERO. Bij ieder project wordt het probleem van de klant centraal gesteld en wordt gezocht naar een custom made oplossing.
Door de kracht van de eigen organisatie samen te voegen met een aantal deskundige partners worden de activiteiten gekenmerkt door: grote flexibiliteit, hoge kwaliteit, slagvaardigheid, hoge inzetbaarheid en kostenbeheersing.

De kracht
De kracht van DERO is een combinatie van ervaring, specialisatie, gedrevenheid en manier van werken, die zich kort (en krachtig) laat vertalen in de volgende opsomming:

* Productie-automatisering
* Robotisering
* Speciaal machines
* Interne logistiek

* Turn Key projecten
* 3D engineering
* Project management
* Betrouwbare aftersales.