algemeen

concept t/m realisatie

in the picture
(klanten aan het woord)

nieuws

DERO magazine

in de media

contact

 


 

Leaflets downloaden (pdf)


nieuws


De toekomst
Het is alweer twee jaar geleden dat DERO en ELTEN als zusterbedrijven zijn gaan opereren. Hiermee werd een jarenlange actieve succesvolle samenwerking tussen deze twee bedrijven omgezet in een samenwerking als naaste collega’s. De meest ultieme vorm van samenwerken: één bedrijf, één visie en één gezamenlijk doel! Nog geen half jaar na de samensmelting van DERO en ELTEN is de kernploeg van het voormalige Hendriks Veenendaal aan de organisatie toegevoegd.

De wijzigingen van de afgelopen twee jaar berusten geenszins op toeval. Sinds onze eerste schreden in de wereld van kaasverwerking, circa 20 jaar geleden, hebben wij ons gefocust op deze marktsector. Met als doel om onze missie na te streven en onze klanten de meest creatieve, innovatie en bedrijfszekere oplossing te bieden op het gebied van kaasverwerking.

Wij zien het als onze taak in de gehele kaasproductie en verwerkingsketen, vanaf pekel tot verpakt product op de pallet, producten te ontwikkelen waarmee onze klanten efficiënter kunnen werken.

De verandering van onze organisatie heeft geleidt tot een hechtere samenwerking tussen mensen en een nog duidelijkere visie ten aanzien van de markt en de te leveren producten. Zo hebben wij in korte tijd onze productportfolio sterk weten uit te breiden en hebben wij bestaande producten vernieuwd en verbeterd. Hierbij hebben wij ons laten leiden door vragen vanuit de markt om betrouwbare, flexibele, goed reinigbare en kosteneffectieve (lage TCO) producten te ontwikkelen waarmee processen geautomatiseerd kunnen verlopen.

De ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar heeft ons bedrijf sterker gemaakt, we zijn klaar voor de toekomst. Een toekomst waarbij we onze missie zullen blijven nastreven, een toekomst waarbij we zullen blijven focussen en zullen blijven ontwikkelen om zodanig een belangrijke speler te blijven op ons vakgebied.

Wij willen u onze klant bedanken dat u ons de kans heeft gegeven om dit alles mogelijk te maken.


Opening nieuwbouw
Vrijdag 20 september 2013 hebben wij de opening van ons nieuwe bedrijfspand gevierd. Wat een grandioze happening was dat. Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid, de felicitaties, de hartelijkheid, de complimenten en de geschenken...

Met het vieren van deze mijlpaal hebben we tevens gevierd dat we de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een ander bedrijf, een bedrijf dat bestaat uit twee zusterorganisaties DERO en ELTEN die samen een belangrijke speler zijn op het gebied van robotics en kaasverwerking.

Een bedrijf met specifieke en unieke producten, een bedrijf dat een optimale bedrijfsgrootte heeft bereikt om u - onze klant - van dienst te kunnen zijn Dit alles maakt dat wij een bedrijf zijn geworden dat klaar is voor de toekomst. Een bedrijf met passie, passie voor hetgeen ons boeit. En met die passie voor robotics en kaas creëren we oplossingen en producten voor bedrijven die verder willen groeien en bloeien. Want dat is wat wij het liefst doen: oplossingen creëren voor onze klanten die daarmee oplossingen kunnen creëren voor hun klanten.

Die passie kunnen we nu uitvoeren in een mooi nieuw pand! Een pand waarin werken en beleven samengaan, waarin creativiteit samengaat met creëren, waarin mensen zich thuis voelen en één zijn met het bedrijf en de gave dingen die we maken.
Kortom, een plek waar met passie wordt gewerkt en waar we onze missie kunnen uitvoeren. Want dat is ons ideaal én dat is onze kracht!

Onze missie is om onze klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen te bieden op het gebied van robotics en kaasverwerking.

Wij zijn ervan overtuigd dat met deze instelling en deze missie wij u - onze klant -blijvend kunnen bedienen, nu en in de toekomst. Wij zijn er klaar voor!
Overname Elten Systems door DERO Holding
Na het faillissement van BMA Nederland zijn de activiteiten van Elten Systems overgenomen door DERO Holding bv. Onder de naam ELTEN, een naam die al jarenlang staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zullen de activiteiten worden voortgezet.ELTEN bv en DERO bv worden hierdoor zusterbedrijven. Beide bedrijven hebben een jarenlange ervaring in de kaassector en werkten op dit gebied al nauw samen. Door de overname bundelen de bedrijven hun kennis en krachten nog intensiever.

Met de overname worden bestaande verplichtingen van BMA Nederland BV niet overgenomen. Wel worden de activiteiten van Elten Systems onverminderd en per direct voortgezet door de voor u vertrouwde mensen.

Wij zijn verheugd dat ‘de kernploeg’ van Elten Systems samen is gebleven en door kan gaan met haar activiteiten zodat wij u met onze ervaring en ‘know how’ in de toekomst van dienst kunnen blijven.

Voor meer informatie: www.eltenbv.nl.
Bezoek Audi Brussel

Tijdens de FANUC Business Partner Day hebben wij een bezoek gebracht aan Audi Brussel. Sinds maart 2011 is daar de productie gestart van de nieuwe Audi A1. In totaal zijn er meer dan 450 FANUC robots in de nieuwe Audi fabriek geïnstalleerd voro de volledige productie van dit model.

Naar nieuwsarchief