Specialist in het integreren van industriële robots

'Passie voor robots!'

Heeft u vragen over onze produkten en diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, wij helpen u graag verder!

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw Vennep

+31 (0)252 622500
info@dero-groep.nl

BTW nr.
NL 810 062 331 B01

KvK nr.
341 59 750

Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Algemene voorwaarden

Op alle offertes, alle opdrachten en op alle gesloten overeenkomsten met DERO GROEP zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Rotterdam. De leveringsvoorwaarden vindt u op de achterzijde van al onze correspondentie en ze worden u, indien gewenst, kostenloos toegezonden.

DOWNLOAD PDF

Disclaimer

DERO is een merknaam van de DERO GROEP. De DERO GROEP staat bij de Kamer van Koophandel  ingeschreven onder nummer 34159750.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links en sommige afbeeldingen, zijn eigendom van DERO GROEP. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DERO GROEP.

De op deze website getoonde informatie wordt door DERO GROEP met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van DERO GROEP, welke geen eigendom zijn van DERO GROEP, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van DERO GROEP. Hoewel DERO GROEP uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door DERO GROEP worden onderhouden wordt afgewezen.

DERO GROEP sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
PORTFOLIO
CONTACT