Wij haalden de eerste FANUC robots naar Nederland

'Passie voor robots!'

 De directie van DERO heeft aan de wieg gestaan van Fanuc robots in Nederland.
Door vast te houden aan het principe dat het integreren van robots een hoofdzaak is, en geen bijzaak, kan DERO als enige in Nederland terugkijken op ruim 25 jaar intergratie van robots.

Locatie

Ons pand staat in het Zuid-Hollandse Nieuw- Vennep (Luzernestraat 77), onder de rook van Schiphol. Op deze locatie realiseren wij alles onder eigen dak, van concept tot en met realisatie.

CONTACT

Team

Onze kennis en kracht zit in de know how van onze mensen. De combinatie van decennia lange ervaring in de foodindustrie met de blijvende drang tot innovatie leidt het team gezamenlijk altijd naar de meest effectieve en innovatieve oplossing voor uw proces.

vacatures

Mission statement

'Het is onze missie om onze klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen te bieden op het gebied van robotics.'

Werkgebied

De bedrijven van de DERO GROEP opereren zowel nationaal als internationaal. Dagelijks maken klanten over de hele wereld gebruik van de bijzondere expertise en ervaring van onze mensen en systemen.

portfolio

DERO GROEP

DERO is onderdeel van de DERO GROEP, een groep bedrijven die intensief samenwerken, elkaars leveringsprogramma aanvullen en elkaar versterken op het gebied van automatisering en innovatie. Andere merken in de groep zijn onder meer ELTEN, BOSGRAAF en PACKTECH.

ELTEN

ELTEN is specialist op het gebied van kaashandling, -behandeling en -verwerking. Gezamenlijk de andere merken van de DERO GROEP, DERO (robotsystemintegrator) en BOSGRAAF (convience en kaas) bieden wij onze klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen.

elten

BOSGRAAF

BOSGRAAF is specialist in systemen voor het vervaardigen van sandwiches, wraps, baquettes en andere convenience food. Samen met de merken DERO (robot systemintegrator) en ELTEN (specialist op het gebied van kaasbewerking, -verwerking en -behandeling) zijn wij sterk in food!

bosgraaf

PACKTECH

Packtech Projects is specialist in het bouwen van verpakkingslijnen voor diverse branches. Voor alles wat verpakt kan worden kan Packtech een passende oplossing maken. Packtech levert en bouwt in eigen beheer interne transportsystemen als onderdeel van het totaal project.

PACKTECHPROJECTS
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
PORTFOLIO CONTACT